Pékségeknek

Pékségeknek , cukrászatoknak többfajta minőségű csomagolóanyaggal ,
standard és egyedi méretektől állunk rendelkezésre.

Amennyiben nem módosította a csomagolóanyagján a 2016 év végéig kötelező tápérték táblázatot , és az allergén anyagok feltüntetését,akkor feltétlen nézze át az alább leírtakat.

AKCIÓNK 2021-BEN IS FOLYTATÓDIK !


Legnépszerűbb csomagolóanyagunk az oldalt redőzött , enyhén opálos kenyércsomagoló. Elsősorban a praktikus felhasználása miatt ,mivel oldalt redőzött ,ezért a vekni sarka „vége” közel sem csúszik el oldalra mint a nem redőzött kivitelnél.

A lényeg itt kezdődik , mivel a jövőbeli partnereinknek , KÜLÖNLEGES AKCIÓNK keretében INGYEN elvégezzük a grafikai tervet , és annak klisé költségét is mi álljuk. Ennek csak is annyi a feltétele , hogy tőlünk rendeli a kenyércsomagoló anyagot ,illetve a mintaboltjaiban  használatos ” tépős, bolti ” tasakokat .Ez azt jelenti , hogy amennyiben van egy elképzelése grafikával kapcsolatban, elküldi email-ben ,egyeztetünk telefonon vagy személyesen és megtervezzük , legyártjuk. Ezenfelül ,a kialakult partneri kapcsolat után ,a legyártott egyedi grafikával levő csomagolóanyagát raktározzuk, így nem kell egyszerre nagy mennyiségben vásárolnia költség megtakarítás végett. Ez mind egyeztetés tárgyát képezi . Árakról kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben  az Elérhetőség menüben , de a lap alján a tépős tasakokról  pár alap méretről közlünk árakat . Az „1.ár” mezős árak kizárólag akkor érvényesek , ha tőlunk vásárolja az itt levő termékek valamelyikét.


NÉHÁNY NYOMDÁZOTT P.E. OLDALT REDŐS CSOMAGOLÓ ANYAG MINTA. ITT


Következő , másik típusú csomagolóanyag az úgynevezett C.P.P. fajta , ami más kategóriába sorolandó. Anyaga fényes, nem szakad és vastag. Ezeket általánosságban ugyancsak kenyércsomagolásra használják , ahol a piaci igények és árak ezt lehetővé teszik.

Szépen nyomdázott tasak nagyon jó minőséget sugall a terméknek , ezért jobban eladhatóvá válik a gyártott kenyér , pékáru. Nem összekeverendő a P.P. típusúval , ugyanis az hidegben nagyon szakad , nem is foglalkozunk vele a rossz tapasztalatok  miatt.

Természetesen itt is él a fentiekben levő KÜLÖNLEGES AKCIÓNK ,jövőbeli partnereinknek . INGYEN elvégezzük a grafikaitervet , és annak klisé költségét is mi álljuk. Ugyanazokkal a feltételekkel  ,minthogy tőlünk rendeli a kenyércsomagoló anyagot ,illetve a mintaboltjaiban  használatos ” tépős, bolti ” tasakokat .Ez azt jelenti , hogy amennyiben van egy elképzelése grafikával kapcsolatban elküldi email-ben ,egyeztetünk telefonon vagy személyesen és megtervezzük , legyártjuk. Ezenfelül a kialakult partneri kapcsolat után a legyártott egyedi grafikával levő csomagoló anyagát raktározzuk, és így nem kell nagy mennyiségben vásárolnia. Ez mind egyeztetés tárgyát képezi . Árakról kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben  az Elérhetőség menüben , de a lap alján a tépős tasakokról  pár alap méretekről közlünk árakat . Az „1.ár” mezős árak, kizárólag akkor érvényesek , ha tőlunk vásárolja az itt levő termék valamelyikét.A harmadik típusú a B.O.P.P. , ami az egyik legelterjedtebb minőségi csomagolóanyag. Kisebb termékek csomagolására ajánlatos ,mivel nagyon rideg anyag és jó tartást biztosít egy könnyebb terméknek ,mint pl.: kakaós csiga , túrós táska stb…Kisebb például: 0.3kg , 0.4kg , 0.5kg-os kenyerekhez és szendvicsekhez is kiváló.Ez mellett 1kg-os kenyér csomagolására is alkalmas , de a ridegdsége miatt inkább oda  a C.P.P. -t ,vagy az elején bemutatott P.E.-t ajánljuk.

KÜLÖNLEGES AKCIÓNK , ezekre a termékekre is vonatkoznak.


2021. Július 1-től a termékdíjak változnak !

Érdeklődjön az elérhetőség menüben .

Tépős tasak árak !

Az árak kizárólag csak a készlet erejéig érvényesek !

Az árak nettó árak és tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat ! (július 1-ig !)

 

Méretek/mm Vastagság/mikron 1. ár 2. ár
200×300 8 1,37Ft 1,49Ft
250×350 8 1,99Ft 2,19Ft
300×400 8 2,69Ft 2,93Ft
300×500 8 3,39Ft 3,67Ft