facebook

 

Pékségeknek , cukrászatoknak többfajta minőségű csomagolóanyaggal ,
standard és egyedi méretektől állunk rendelkezésre.
 
Amennyiben nem módosította a csomagolóanyagján a
2016 év végéig kötelező tápérték táblázatot , és az allergén anyagok feltüntetését,
akkor feltétlen nézze át az alább leírtakat.
AKCIÓNK 2020-BAN IS FOLYTATÓDIK !
 
 

Legnépszerűbb csomagolóanyagunk  az oldalt redőzött , enyhén opálos kenyércsomagoló. Elsősorban a praktikus felhasználása miatt ,mivel oldalt redőzött ,ezért a vekni sarka "vége" közel sem csúszik el oldalra mint a nem redőzött kivitelnél. pekseg oldalt redos
Ez azért van , mert a végén levő hegesztés rövidebb , mint a tasak szélessége .Másodsorban az ára miatt ,mivel a "tépős , bolti tasakok " után ez a legolcsóbb kenyércsomagoló termékünk .A standard méreteken kívül egyedi méreteket is készítünk , de általában 99%-ban a standard méretek a megfeleleőek. Természetesen különböző méreteken felül egyedi grafikával ellátott terméket is készítünk , illetve ebből a legtöbbet .


A lényeg itt kezdődik , mivel a jövőbeli partnereinknek , KÜLÖNLEGES AKCIÓNK keretében INGYEN elvégezzük a grafikai tervet , és annak klisé költségét is mi álljuk. Ennek csak is annyi a feltétele , hogy tőlünk rendeli a kenyércsomagoló anyagot ,illetve a mintaboltjaiban  használatos " tépős, bolti " tasakokat .Ez azt jelenti , hogy amennyiben van egy elképzelése grafikával kapcsolatban, elküldi email-ben ,egyeztetünk telefonon vagy személyesen és megtervezzük , legyártjuk. Ezenfelül ,a kialakult partneri kapcsolat után ,a legyártott egyedi grafikával levő csomagolóanyagát raktározzuk, így nem kell egyszerre nagy mennyiségben vásárolnia költség megtakarítás végett. Ez mind egyeztetés tárgyát képezi . Árakról kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben  ITT  ,vagy a KAPCSOLAT menüben , de a lap alján a tépős tasakokról  pár alap méretről közlünk árakat . A zöld mezős árak kizárólag akkor érvényesek , ha tőlunk vásárolja az itt levő termékek valamelyikét.

NÉHÁNY NYOMDÁZOTT P.E. OLDALT REDŐS CSOMAGOLÓ ANYAG MINTA.ITT


Következő ,másik típusú csomagolóanyag az úgynevezett C.P.P. fajta , ami más kategóriába sorolandó .Anyaga fényes , nem szakad és vastag .Ezeket általánosságban ugyancsak kenyércsomagolásra használják , ahol a piaci igények és árak ezt lehetővé teszik.pekseg cpp kenyercsomagolo Szépen nyomdázott tasak nagyon jó minőséget sugall a terméknek , ezért jobban eladhatóvá válik a gyártott kenyér ,pékáru.Nem összekeverendő a P.P. típusúval , ugyanis az hidegben nagyon szakad ,nem is foglalkozunk vele a rossz tapasztalatok  miatt.


Természetesen itt is él a fentiekben levő KÜLÖNLEGES AKCIÓNK ,jövőbeli partnereinknek . INGYEN elvégezzük a grafikaitervet , és annak klisé költségét is mi álljuk. Ugyanazokkal a feltételekkel  ,minthogy tőlünk rendeli a kenyércsomagoló anyagot ,illetve a mintaboltjaiban  használatos " tépős, bolti " tasakokat .Ez azt jelenti , hogy amennyiben van egy elképzelése grafikával kapcsolatban elküldi email-ben ,egyeztetünk telefonon vagy személyesen és megtervezzük , legyártjuk. Ezenfelül a kialakult partneri kapcsolat után a legyártott egyedi grafikával levő csomagoló anyagát raktározzuk, és így nem kell nagy mennyiségben vásárolnia. Ez mind egyeztetés tárgyát képezi . Árakról kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben  ITT ,vagy a KAPCSOLAT menüben , de a lap alján a tépős tasakokról  pár alap méretekről közlünk árakat . A zöld mezős árak , kizárólag akkor érvényesek , ha tőlunk vásárolja az itt levő termék valamelyikét.


 

A harmadik típusú a B.O.P.P. , ami az egyik legelterjedtebb minőségi csomagolóanyag .Kisebb termékek csomagolására ajánlatos ,mivel nagyon pekseg bopp kenyercsomagolorideg anyag és jó tartást biztosít egy könnyebb terméknek ,mint pl.: kakaós csiga , túrós táska stb...Kisebb például:0.3kg ,0.4kg , 0.5kg-os kenyerekhez és szendvicsekhez is kiváló.Ez mellett 1kg-os kenyér csomagolására is alkalmas , de a ridegdsége miatt inkább oda  a C.P.P. -t ,vagy az elején bemutatott P.E.-t ajánljuk.


Természetesen itt is él a fentiekben említett KÜLÖNLEGES AKCIÓNK ,jövőbeli partnereinknek . INGYEN elvégezzük a grafikai tervet , és annak klisé költségét is mi álljuk. Ugyanazokkal a feltételekkel  ,minthogy tőlünk rendeli a kenyércsomagoló anyagot ,illetve a mintaboltjaiban  használatos " tépős, bolti " tasakokat .Ez azt jelenti , hogy amennyiben van egy elképzelése grafikával kapcsolatban, elküldi email-ben ,egyeztetünk telefonon ,vagy személyesen és megtervezzük , legyártjuk. Ezenfelül a kialakult partneri kapcsolat után a legyártott egyedi grafikával levő csomagoló anyagát raktározzuk, és így nem kell nagy mennyiségben vásárolnia. Ez mind egyeztetés tárgyát képezi . Árakról kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben  ITT ,vagy a KAPCSOLAT menüben , de a lap alján a tépős tasakokról  pár alap méretekről közlünk árakat . A zöld mezős árak , kizárólag akkor érvényesek , ha tőlunk vásárolja az itt levő termék valamelyikét.     


 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ment{edsnewanimate|class="eds-animate edsanimate-sis-hidden "|data-eds-entry-animation="fadeIn"|data-eds-entry-delay="0"|data-eds-entry-duration="4"|data-eds-entry-timing="ease"|data-eds-exit-animation=""|data-eds-exit-delay=""|data-eds-exit-duration=""|data-eds-exit-timing=""|data-eds-repeat-count="1"|data-eds-keep="yes"|data-eds-animate-on="load"|data-eds-scroll-offset=""}

 TÉPŐS TASAK ÁRAK !

Az árak nettó árak és tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat !

Méretek Vastagság 1.ár 2.ár
160x250 mm 8 micron 0,89Ft 0,99Ft
200x300 mm 8 micron
0,99Ft 1,09Ft
250x350 mm 8 micron 1,49Ft 1,59Ft
300x400 mm 8 micron 1,99Ft
2,09Ft
300x500 mm 8 micron
2,49Ft 2,59Ft
160x250 mm
12 micron 1,29Ft
1,39Ft
200x300 mm 10 micron 1,28Ft 1,38Ft
250x350 mm 10 micron 1,79Ft 1,89Ft
300x400 mm 10 micron 2,55Ft
2,65Ft
300x500 mm 10 micron 2,99Ft 3,15Ft
 
 

kenyércsomagoló1
Ez  a típus raktárkészletről közvetlenül elérhető,
amely megfelel a búza kenyér csomagolásához ,
mivel a felirat tartalmazza a megfelelő tápérték táblázatot és a kenyérben található allergén anyagokat, illetve az általános összetételt.
Előny , hogy csak a gyártót kell feltüntetni a többi már nyomdázva van.

 

kenyércsomagoló2 kenyércsomagoló3
kenyércsomagoló4 kenyércsomagoló5
kenyércsomagoló6 kenyércsomagoló7
kenyércsomagoló8 kenyércsomagoló9